¨

Efterlyser hjælp til julehjælp

Foto: TV ØST

Sidste år samlede Rikke og Niels Rask fra Vestsjællands Bilsyn 250.000 kroner ind til julehjælp til fattige familier. I år vurderer Dansk Folkehjælp, at flere end nogensinde før vil ansøge om julehjælp. Så nu vil familien Rask udfordre dem, som mener, de kan samle mere end en kvart million ind.

Mere end 4000 mennesker fik sidste år julehjælp. Det er en pakke, der består af et gavekort til Netto på 500 kroner, et gavekort til legetøj og to gavekort til en sportsforretning. I år forventer Dansk Folkehjælp, at antallet af ansøgere bliver fordoblet. Hvis det skal være muligt at give alle julehjælp, så kræver det 12 millioner kroner.

På en uge samlede indehaverne af Vestsjællands Bilsyn i Slagelse sidste år en kvart million kroner ind til Dansk Folkehjælp. I alt blev det til julehjælp til 166 familier. Nu håber de, at andre vil gøre forsøget og slå den kvarte million.

- Hvis du sidder derude og ser det her, så er det op af sofaen og slå den kvarte million. Vi skal nok hjælpe jer på vej. Så se og komme i gang, siger Niels Rask i aften i TV2 ØST's udsendelse.

Ægteparret Rask fra Vestsjællands Bilsyn opretter ikke selv en indsamling i år. Til gengæld vil Vestsjællands Bilsyn gerne bistå med gode råd til opstart af en indsamling.

02:22 Luk video

 

Dansk Folkehjælps hjemmeside kan du se, hvordan man ansøger om julehjælp.

 

Vil du oprette en indsamling til julehjælp 2011?

Niels Rask anbefaler:

- Kontakt Dansk Folkehjælp, og fortæl dem om initiativet

- Opret en konto i banken til indsamlingen

- Kontakt en revisor, som kan se, at alt går ordentligt til

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App