¨

Efter konkurs: 56 arbejdspladser reddet i Vemmelev

Dan-Palletiser A/S fra Vemmelev gik konkurs, men er nu blevet opkøbt. Foto: Google streetview

Dan-Palletiser A/S er blevet opkøbt, og det redder en del af de arbejdspladser, der kom i fare, da virksomheden for nylig gik konkurs.

En redningskrans er blevet kastet ud til en stor del af de godt 100 medarbejdere, hvis job for nylig kom i fare, da virksomheden Dan-Palletiser A/S i Vemmelev gik konkurs.

Firmaet er nemlig blevet opkøbt af automatiseringsvirksomheden BILA fra Nordjylland.

Det skriver Sjællandske.

Dermed får 56 medarbejdere lov til at blive i virksomheden under de nye ejere. 

Læs også Bestyrelsesformand om konkurs: Det kom ikke som en overraskelse

- Vi er naturligvis meget glade og taknemmelige for at kunne fortsætte – endda under samme navn. BILA er det perfekte match for os, og vi ser en lang række synergier på tværs af de to virksomheder, siger vicedirektør i Dan-Palletiser, Simon R. Sørensen, til Sjællandske.

Må sige farvel til nogle medarbejdere

Nu skal virksomheden så igennem en større effektivisering.

- Det betyder desværre, at vi må sige farvel til nogle af vores nuværende medarbejdere. Vi skal dog huske, at alternativet, som vi kommer fra, var en fuldstændig lukning af virksomheden, siger Simon R. Sørensen. 

Læs også Erklæret konkurs: 100 ansatte i uvished

Dan-Palletiser laver robotter, der kan pakke transportpaller, og har ifølge virksomhedens hjemmeside mere end 1.000 robotter placeret på fabrikker rundt om i hele verden. Foruden Vemmelev har firmaet også ansatte i England, Tyskland, Frankrig, Polen og USA samt flere andre lande.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App