Efter blot to måneder på posten forlader endnu en direktør Harboe Bryggeri

Flugten fra direktionsgangen på Harboe Bryggeriet i Skælskør fortsætter. Efter blot to måneder på posten har også HR-direktøren taget sin afsked.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I løbet af blot en måned har Harboe Bryggeri sagt farvel til både topchefen, salgsdirektøren og formanden. Nu har også HR-direktøren taget sin afsked erfarer Ekstra Bladet.

I december stoppede topchef Karina Harboe Laursen efter blot tre måneder i stillingen på grund af uenighed om strategien. Med ud fulgte salgsdirektør Kirsten Ægidius og daværende formand Søren Stampe.

HR-direktør Pernille Tang Raschke stopper efter blot to måneder på bryggeriet. 

- Jeg kan ikke sige så meget, fordi jeg er under loyalitetsforpligtelse. Men jeg sagde op i forbindelse med det lederskifte, der blev foretaget i december, siger Pernille Tang Raschke til Ekstra Bladet, der kom til Harboes Bryggeri fra medicinalfirmaet ALK.

Læs også
Harboe Bryggeriernes direktør og bestyrelsesformand træder tilbage
Læs også
Harboe Bryggeriernes direktør og bestyrelsesformand træder tilbage

Pernille Tang Raschke tilføjer, at hun blev ansat af den detroniserede topchef Karina Harboe Laursen og derfor ikke længere kan se sig selv i bryggeriet.

Karina Harboe Laursen overtog direktørposten fra sin far Bernd Griese den 1. september 2019, men allerede 12. december 2019 kom det frem at hun trådte tilbage.

Bernd Griese blev i den forbindelse indsat som bestyrelsesformand, imens Karina Harboe Laursens søsters mand - altså Bernd Grieses svigersøn - Søren Malling er indsat som ny direktør i firmaet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Søren Malling om Pernille Tang Raschkes afgang.