Dusør skal skabe afklaring

Ægtepar fra Slots Bjergby udlover dusør for oplysninger om gerningsmænd, der overfaldt dem i deres hjem. Opklaringen skal skabe afklaring.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

-Der er ikke en dag, hvor vi ikke tænker over det. Mange gange om dagen. Det fylder alt for meget af vores dagligdag i dag, og det vil vi meget gerne prøve at slippe af med, siger Søren Kolberg om det hjemmerøveri, han og hans kone blev udsat for i december.

Derfor har parret udlovet en dusør på 50.000 kroner til den, der kan levere oplysninger, der kan lede politiet på sporet af gerningsmændene.

- At få sat ansigter på vil kunne give mere fred i sjælen. Så vi kunne komme videre med vores hverdag, siger Søren Kolbergs kone, Lotte Nielsen.

Se Søren Kolberg og Lotte Nielsen fortælle om røveriet herunder:
[video:flv:090311_roveri.flv]

Politiet står lige nu på bar bund. Men mistanken retter sig klart mod gerningsmænd med lokal tilknytning. Derfor er politiet glade for, at familien udlover en dusør.

Tror ikke på klichéer
- Hvis vi kan få opmærksomhed på denne grove forbrydelse tre måneder efter, så vil vi meget gerne medvirke. Vi tror ikke på den der kliche med, at det er østeuropæere, der tilfældigvis vælger dette hus ude på landet, hvor der tilfældigvis ligger flere hundrede tusinde i et pengeskab, siger efterforskningsleder Johannes Skree-Lassen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Han siger dog samtidig, at der er oplysninger, som politiet stadig holder tæt til kroppen. Så eventuelle lykkejægere på jagt efter 50.000 uden at have egentlige oplysninger, kan godt spare sig.

Hvis man har oplysninger, der altså kan være 50.000 kroner værd, så kan politiet kontaktes på telefonnummer 114 eller 5531 1448.