Dusør for katteskud hævet

Onsdag aften i sidste uge blev Lisa Hansens kat skudt af et haglgevær. Dyrenes Beskyttelse udlovede en dusør på 2.000 kroner. Den er nu hævet til 5.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Onsdag aften fik Lisa Hansen fra Korsør en haltende kat hjem. Kort tid efter opdagede hun, at den blødte, og hun så, at den var blevet skudt. Lisa Hansen kørte straks sin kat på Slagelse Dyrehospital, hvor den blev behandlet. Katten fik opereret en jernplade ind i benet, da det var brækket flere steder, og Lisa Hansen fik at vide, at det vil tage omkring 8 uger for benet at hele. Katten, Nala, var indlagt i 2 døgn.

Lisa Hansen meldte sagen til Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi. 

Læs også: Dusør for katteskud

Episoden fik Dyrenes Beskyttelse til at udlove en dusør på 2.000 kroner. Det har dog ikke ført til opklaring endnu. I dag torsdag oplyser Dyrenes Beskyttelse, at en privatperson fra Albertslund nu har hævet dusøren med 3.000 kroner. Nu kan den, der fører til opklaring af sagen, altså få udbetalt 5.000 kroner i dusør.

Det sker tit

Dyrenes Beskyttelse fortæller, at de ofte oplever, at privatpersoner vælger at forhøje en dusør. Manden fra Albertslund havde kontaktet Dyrenes Beskyttelse via deres Facebook-side. Hvis dusøren ikke bliver givet til nogen i den pågældende sag, vil den blive udlovet i en lignende sag.  

Selv om der nu er en dusør på 5.000 kroner, er politiet ikke kommet sagens opklaring nærmere.

Hvis du har oplysninger, der kan føre politiet til katte-skyderen i Korsør, kan du kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.