Drengegruppe skaber ballade: Politi sætter hårdt mod hårdt

En gruppe på 10-12 drenge helt ned til 11-års-alderen skaber uro i området Motalavej i Korsør. Derfor sætter politi og virksomheder nu hårdt mod hårdt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En gruppe drenge helt ned til 11-års-alderen laver ballade på Motalavej i Korsør. De hærger lokale forretninger og et hotel med trusler, hærværk og tyveri. 

Derfor sætter politiet og erhvervsdrivende nu hårdt mod hårdt for at sætte en stopper for drengene. Det skriver BT. 

- Det er stærkt beklageligt og uacceptabelt, så vi øger trykket nu. Det er vigtigt, at alt bliver anmeldt til politiet, så vi kan gribe ind og det bragt til ophør, siger Allan Holm, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til avisen. 

Efter et møde i sidste uge mellem virksomheder og politiet blev det nemlig bestemt, at alt nu skal anmeldes til politiet. 

Det er ifølge avisen en gruppe på omkring 10-12 drenge. 

Seneste episode søndag aften

Senest kunne TV ØST fortælle, at politiet søgte vidner, efter der søndag aften var to hændelser af grov karakter. 

Første episode skete klokken 19.10 ved Lidl på Motalavej. 

En 65-årig mand sad med nedrullet vindue i sin bil og røg en cigaret. En stor gruppe unge mennesker kom forbi, hvor en af dem krævede at få en cigaret af manden.

Da den ældre mand nægtede at give en cigaret, fik det flere fra gruppen til at råbe skældsord og slå og sparke på bilen. Manden brugte en krykke til at holde gruppen på afstand, men til sidst steg han ud af bilen, hvorefter han blev slået i ansigtet. Da han senere lå på jorden, blev han sparket flere steder på kroppen.

En person kom dog løbende til stedet og fik standset overfaldet.