¨

Drama i toget - mand overfaldt 16-årig og to DSB-ansatte

Den anholdte skal nu fremstilles i grundlovsforhør. Foto: Ingrid Østergaard - TV ØST

En 45-årig mand fra Slagelse overfaldt i toget en 16-årig mand og to DSB-ansatte med knytnæveslag.

En togtur udviklede sig søndag eftermiddag dramatisk for en 16-årig mand og to DSB-ansatte, der alle blev overfaldet med knytnæveslag fra en 45-årig mand fra Slagelse.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Klokken 13.58 bad DSB om assistance fra politiet, fordi der befandt sig en voldelig passager i toget.

Den unge mand blev nu tiltalt i nedladende vendinger og fik et knytnæveslag i ansigtet med en mindre flænge på læberne til følge

Midt- og Vestsjællands Politi

DSB-personalet tilbageholdt manden på perronen på Ringsted Station, indtil politiet tog over. Her blev den 45-årig mand anholdt og sigtet for vold.

Manden ville have penge

Balladen begyndte på Slagelse Station, hvor den 16-årige mand fra Helsingør var ved at sætte penge ind på sit rejsekort. Den 45-årige mand havde henvendt sig til den 16-årige og spurgt om penge, hvilket den unge mand havde afvist.

Den 16-årige var efterfølgende steget på toget med nogle venner, og den 45-årige mand havde pludselig sat sig ved siden af gruppen og igen bedt om penge.   

- Den unge mand blev nu tiltalt i nedladende vendinger og fik et knytnæveslag i ansigtet med en mindre flænge på læberne til følge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

To DSB-ansatte blev herefter tilkaldt, fordi manden havde udvist truende adfærd. Det var en 44-årig kvinde og en 43-årig mand, der begge også fik tildelt knytnæveslag af manden med mindre skader til følge.

Efter den 45-årige mand var blevet anholdt af politiet på Ringsted Station, blev han bragt til politistationen i Roskilde og afhørt om vold samt vold mod nogen i offentlig tjeneste.

- Efter afhøring til sagerne blev den anholdte anbragt i et arresthus for overnatning, idet anklagemyndigheden vil fremstille ham i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, fordi han i forvejen har flere verserende sager om vold og trussel om vold, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Opdatering

  • 20. jan 2020 kl. 21:20 Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at manden er varetægtsfængslet frem til den 13. februar.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App