¨

Dræbte i ulykke er et ældre ægtepar

Foto: TV ØST

Det var et ældre ægtepar fra Slagelse, som tirsdag aften blev dræbt i en voldsom ulykke på Vestmotorvejen.

Et fatalt sammenstød på Vestmotorvejen kostedet tirsdag aften en mand og en kvinde fra Slagelse livet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Dødsulykken fandt sted mellem Slagelse og Sorø på en strækning af motorvejen, hvor der er vejarbejde. Det ældre ægtepar holdt enten helt stille eller kørte meget langsomt i en af vognbanerne, da deres bil blev ramt af en lastvogn.

- Uheldet opstår i forbindelse med noget vejarbejde, og det ser ud som om, lastbilchaufføren er uopmærksom og først sent får trukket ud i den anden vejbane, da vejen snævrer ind. Her rammer han først nogle andre personbiler, inden han rammer det ældre ægtepars bil. De er allerede trukket ud og kører med lav fart gennem vejarbejdet, og så bryder bilen uheldigvis i brand, da de bliver ramt, siger vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Bil brød i brand

Det ældre ægtepars bil blev skubbet ind i nogle andre biler, og 4-5 andre personer kom lettere til skade. Den 30-årige lastbilchauffør fra Odense kom ikke noget til, men han blev dog bragt til skadestuen for at blive tjekket.

Bilinspektøren blev tilkaldt for at undersøge ulykkesstedet og de involverede biler for at fastslå hændelsesforløbet og om muligt årsagen til ulykken.

Motorvej lukket i flere timer

Ulykken skete omkring klokken 19.45, og motorvejen var efterfølgende spærret i flere timer. Først omkring klokken 1 meldte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ud på det sociale medie Twitter, at motorvejen igen var åben i vestgående retning.

Ægteparret var en kvinde på 69 år og en mand på 71 år, og de kom fra Slagelse.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App