¨

Dræbt datter lå død i seng i 10 dage

Foto: TV ØST

63-årig mor er nu fængslet på en psykiatrisk afdeling for at have slået sin 43-årige multihandicappede datter ihjel.

Ved grundlovsforhøret i Retten i Næstved tirsdag formiddag valgte dommeren at varetægtsfængsle den 63-årige kvinde på en psykiatrisk afdeling i tre uger.

Kvinden er sigtet for at have dræbt sin 43-årige multihandicappede datter med en kniv.

Politiet ankom tirsdag eftermiddag til  villaen på Konge-Åsen i Skælskør og fandt datteren liggende død i en seng. Moren erkendte med det samme overfor politiet, at det var hende, der stod bag og ved dagens grundlovsforhør kom det blandt andet frem, at den 43-årige datter blev dræbt enten den 9. eller 10. januar og derfor har ligget død  i huset lige siden. Moren havde også gæster i sit hjem i perioden.

Vores reporter til grundslovsforhøret fortæller også, at den sigtede kvinde var fattet under retsmødet og at hun grundigt besvarede de spørgsmål, hun fik stillet.  

Under grundlovsforhøret fortalte moren også, at hun havde snittet datteren på tværs i håndledende og at det var meningen, at hun ville gøre det samme mod sig selv. Men det lykkedes ikke af en eller anden grund, som hun ikke rigtigt kunne forklare, selvom dommeren spurgte ind til det.

I hvert fald mente moren, at de svageste blev behandlet dårligt og at det var bedst, hvis hun og datteren ikke længere var til. Den 43-årige datter var multihandicappet og havde hverken sprog eller kunne noget som helst fysisk selv. Moren forklarede, at hun har passet sin datter i hele hendes liv, men at Slagelse Kommune havde flyttede datteren til et dagtilbud, hvor hun ifølge moren langt fra fik den rette behandling og hvor hun fik det dårligere og dårligere.

Ifølge moren fik hun før drabet en form for blackout.

Moren er nu varetægtsfængslet i tre uger. 

01:20 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App