¨

Dieseltyve snuppet med pumper og slanger

Foto: TV ØST

To steder her i regionen blev der torsdag aften anholdt gerningsmænd, der havde stjålet tanke.

Tre personer fik stoppet deres jagt på diesel torsdag aften. Først var det klokken 22.20 i Nørre Alslev, hvor en patrulje opdagede en lille bus, som holdt på parkeringspladsen ved Sydmotorvejen.

Noget vakte deres opmærksomhed, og ved en nærmere undersøgelse kunne de se, at der bag i bussen lå pumper, slanger og flere dunke, hvoraf en af dem var fyldt med formentlig dieselolie.

I bussen sad der en 26-årig mand fra Jægerspris. Han blev anholdt og sigtet for tyveri af benzin/olie. Desuden virkede han påvirket af stoffer, så han fik taget en blodprøve og tilføjet en sigtelse efter lov om euforiserende stoffer.

Forsøgte at stikke af

Klokken 23.55 var det i Korsør, at der blev stjålet diesel. En anmelder havde set to mænd parkere en bil på Amerikakaj, og de opførte sig mistænkeligt. Da politiet kom derud, kunne de på grund af de gode vidneudsagn hurtigt finde frem til de to mænd, som stak af, da de så betjentene.

Betjentene fik imidlertid løbet dem op og anholdt dem. Det drejer sig om to mænd på 24 og 21 år fra Korsør og Slagelse. Ved nærmere eftersyn viste det sig, at de havde stjålet dieselolie.

Direkte i fængsel

De blev derfor sigtet for tyveri. Den 21-årige valgte i første omgang at udgive sig for en anden, og derfor fik han yderligere en sigtelse for falsk anklage. han blev i øvrig kørt direkte til afsoning i Vestre Fængsel, idet han, som vagtchefen vedSydsjællands og Lolland-Falsters Politi udtrykker det, skyldte lidt til politiet i forvejen.

En tredje person undløb fra stedet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App