¨

DF-politiker forlader partiet: Det er for festligt

Foto: TV ØST

Byrådsmedlem i Slagelse, Michael Gram, og nu forhenværende medlem af Dansk Folkeparti melder sig ud af partiet, som han mener tænker mere på fest end på politik

Dansk Folkeparti har mistet et medlem. Det er byrådspolitiker i Slagelse Kommune, Michael Gram, der forlader partiet, og det går ikke stille for sig. Sjællandske skriver, at han smækker med døren, og i et brev til partiets lokalformand kritiserer han da også partiet i skarpe vendinger for at tænke mere på at arrangere fester og udflugter end politiske møder.

Da der for nylig var generalforsamling i partiforeningen, stemte Gram på Edward Jelen som lokalformand, men det blev Frederik Pedersen, der blev valgt. Gram havde forinden meldt ud, at han ville forlade posten som gruppeformand, hvis Frederik Pedersen genvandt posten, og nu er han altså fortid både som gruppeformand og medlem af Dansk Folkeparti.

Frederik Pedersen siger til kritikken, at de har forsøgt at arrangere politiske møder på opfordring af Michael Gram, men at der ikke dukkede nogen op. Til gengæld er arrangementer som fester og udflugter blevet efterspurgt, og de bliver støttet økonomisk fra Christiansborg.

Michael Gram bliver nu løsgænger i byrådet og bakker fortsat op om Stén Knuth (V) som borgmester, siger han til avisen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App