Det Mexicanske Bøfhus

- eller det gør Det Mexicanske Bøfhus i hvert fald. Og her er der mad til alle de tex-mex-glade danskere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tex-mex-køkkenet er en sammenblanding af det mexicanske og det texanske køkken. Og Det Mexicanske Bøfhus er på alle punkter et samlingspunkt for nationaliteter.

Ejeren, der er tyrkisk, har lært at lave mad af en fra New Zealand - en af kokkene er polsk, og tjenerne danske.

Ejeren, Ahmet Torkoglu, er egentlig uddannet økonom. Men da han kom til Danmark var det ikke tallene, han kastede sig over, det var derimod gryderne.

Selvom mexicansk mad traditionelt set ikke er for de sarte ganer, så er menuerne på Det Mexicanske Bøfhus tilpasset de danske smagsløg, så der ikke er noget, der bliver for stærkt. Men til de modige er der et helt specielt tilbud.

Se hvilket tilbud, der er tale om, i udsendelsen.

[video:flv:10030229_magasin_MMM_Mexican_steakhouse_slagelse.flv]


Nyhedsoverblik