¨

Denne bro skaber problemer i påsken

Foto: TV ØST

Udskiftning af to jernbanebroer mellem Korsør og Slagelse betyder en påske uden tog på strækningen. Der bliver sat busser ind i stedet.

Årets påsketrafik på skinner bliver en prøvelse for både passagererne og DSB. Banedanmarks udskiftning af to jernbanebroer ved Hejninge nær Slagelse kulminerer nemlig i påsken, og i seks dage bliver al trafik på skinnerne mellem Slagelse og Korsør aflyst. Det skriver Sjællandske lørdag.
 
I stedet vil der køre busser på strækningen, som er en del af hele togforbindelsen mellem Sjælland og Fyn/Jylland.

 - Det bliver meget massivt, konstaterer trafikinformationschef i DSB, Tony Bispeskov.
 
Han fortæller, at et sporarbejde på Fyn i nogle af påskedagene kommer oven i bro-arbejdet ved Slagelse, så for nogle passagerer vil den stå på bustransport hele vejen mellem Slagelse og Fredericia.
 
 DSB råder allerede nu dem, der skal tilrettelægge påske-togturen, til at tage af sted umiddelbart før jernbane-lukningen og lige efter genåbningen. Det kan nemlig lige akkurat nås i dagtimerne onsdagen før påske og igen fra om formiddagen 2. påskedag.
 
 RETTELSE: Artiklen viste på et tidspunkt billeder af en forkert bro. Det beklager vi. Det er broerne, der fører jernbanrn over brovej og Hejningevej, der skal udskiftes.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App