¨

Debat om Slagelses nye idrætspolitik

Foto: TV ØST

Alle idrætsforeninger i Slagelse var lørdag inviteret til idrætskonference for at danne Slagelse Kommunes nye idrætspolitik.

Et festfyrværkeri af interessante og lærerige oplæg fra spændende idrætsfaglige profiler ventede deltagerne på idrætskonferencen lørdag på Gerlev Idrætshøjskole.

Alle idrætsforeninger i Slagelse Kommune var opfordret til at deltage og tage del i debatten, som skal danne udgangspunkt for Slagelse Kommunes nye idrætspolitik.

På den politiske front var borgmester Stén Knuth, Slagelse og Formand for Kultur-, Fritids- og Turismeudvalget Troels Christensen og 2. viceborgmester Lis Tribler til stede. 

150 deltagere
150 deltagere fra 57 idrætsforeninger var tilmeldt og fik blandt andre inspirationsindlæg fra Danmarks Idræts Forbund's formand Niels Nygaard, som fortalte om DIF & DGI nye vision 25-50-75 og at disse pejlinger måske også kunne være det for Slagelse. Det oplyser Jørn C. Nielsen, formand for Slagelse Idrætsråd.

Der var også indlæg fra Idrættens Analyseinstitut, hvor forskningsleder, Ph.D. Maja Pilgaard, fremførte at bla. instruktøren er meget vigtig når man skal fastholde idrætsudøverne. 

10 arbejdsgrupper nedsat

Idrætskonferencen markerede startskuddet på arbejdet mod en kommende idrætspolitik, hvor 10 arbejdsgrupper er nedsat.

- Vi er rigtig glade for de mange idrætsforeningers fremmøde og ser frem til videre arbejde med idrætspolitikken, udtalte formand Jørn C. Nielsen fra Slagelse Idræts Råd.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App