Dankort-svindler stadig på fri fod

Den rumæner, som i sidste uge stak af fra politiet i forbindelse med fundet af en falsk dankortterminal, er endnu på fri fod. Politiet formoder, han har forladt

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet mangler endnu et større gennembrud i sagen om muligt dankortsvindel. I sidste uge blev to rumænske mænd snuppet i Sørbymagle ved Slagelse med elektronisk udstyr til at aflure pinkoder. Den ene blev efterfølgende anholdt, mens det lykkedes den anden mand at stikke af fra stedet.

Sandsynligvis i udlandet
Ifølge Lokalpolitiet i Slagelse bliver det mere end svært at finde frem til den forsvundne rumæner.

- Erfaring fra andre sager med udenlandske kriminelle viser desværre, at han med al sandsynlighed er ude af landet, siger Jens Christiansen.

Kan tage tid
Indtil videre mangler politiet i det hele taget et gennembrud i sagen. Det er endnu ikke lykkes at finde frem til steder, hvor udstyret har været anvendt.

- Det kan tage tid før den slags bliver opdaget. Det er de færreste, der tjekker bevægelserne på deres konti efter jævnligt, påpeger Jens Christiansen.

Tid har politiet dog ikke meget af. Den 18. oktober skal den anholdte rumæner for retten. Lykkedes det ikke at finde beviser på, at udstyret har været anvendt, vil rumæneren kun kunne blive sigtet for forsøg på datatyveri.


Nyhedsoverblik