Cykelrytter vil starte cykelklub på Motalavej

Mohamed Mujel fra Korsør vil han have børn og unge i Motalavejkvarteret til at cykle. Derfor starter han nu sin egen cykelklub i byen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere børn skal cykle rundt med hjelme på de tohjulede i gaderne i Motalavejkvarteret i Korsør, hvis det står til den lokale cykelrytter Mohamed Mujel. Derfor prøver han nu at starte sin egen cykelklub.

19-årige Mohamed Mujel har selv haft stor glæde af at cykle, hvilket har ført ham til Italien, hvor han i dag cykler semiprofessionelt.

Han håber nu, at cykelsporten kan få en positiv effekt på områdets børn og unge på Motalavej. 

- Jeg har lavet meget ballade, før jeg startede på cyklingen. Det var det, der fik mig væk fra det, siger Mohamed Mujel, og fortsætter;

-  Jeg gør det, så de (områdets børn og unge red.) ikke går den samme vej som mig. Så vi kan få nogle positive ting herude og få cyklingen ind i vores kultur.

Det er planen, at 15 drenge mellem ni og 18 år starter i den lokale cykelklub, som har fået navnet Mujel Cycling Club. Piger er også meget velkomne. 

Lige nu forsøger Muhamed Mujel at samle 250.000 kroner sammen i sponsorater, så han kan købe cykler, hjelme og andet udstyr, så cykelklubben bliver en realitet. 

Hvis man vil vide mere, kan man kontakter Mohamed Mujel på hans hjemmeside her.