¨

Cykelrytter vil starte cykelklub på Motalavej

Cykelrytteren Mohamed Mujel (th.) vil starte en cykelklub for områdets børn og unge på Motalavej i Korsør.

Mohamed Mujel fra Korsør vil han have børn og unge i Motalavejkvarteret til at cykle. Derfor starter han nu sin egen cykelklub i byen.

Flere børn skal cykle rundt med hjelme på de tohjulede i gaderne i Motalavejkvarteret i Korsør, hvis det står til den lokale cykelrytter Mohamed Mujel. Derfor prøver han nu at starte sin egen cykelklub.

19-årige Mohamed Mujel har selv haft stor glæde af at cykle, hvilket har ført ham til Italien, hvor han i dag cykler semiprofessionelt.

Han håber nu, at cykelsporten kan få en positiv effekt på områdets børn og unge på Motalavej. 

- Jeg har lavet meget ballade, før jeg startede på cyklingen. Det var det, der fik mig væk fra det, siger Mohamed Mujel, og fortsætter;

-  Jeg gør det, så de (områdets børn og unge red.) ikke går den samme vej som mig. Så vi kan få nogle positive ting herude og få cyklingen ind i vores kultur.

Det er planen, at 15 drenge mellem ni og 18 år starter i den lokale cykelklub, som har fået navnet Mujel Cycling Club. Piger er også meget velkomne. 

Lige nu forsøger Muhamed Mujel at samle 250.000 kroner sammen i sponsorater, så han kan købe cykler, hjelme og andet udstyr, så cykelklubben bliver en realitet. 

Hvis man vil vide mere, kan man kontakter Mohamed Mujel på hans hjemmeside her.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App