Chauffør fastklemt under alvorlig arbejdsulykke på flådestation

En chauffør er kommet alvorligt til skade i en arbejdsulykke på Flådestation Korsør. Arbejdstilsynet undersøger nu stedet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 54-årig lastbilchauffør er onsdag kommet alvorligt til skade i en arbejdsulykke på Flådestation Korsør og er blevet fragtet med lægehelikopter til Rigshospitalet i København.

quote Han er kommet alvorligt til skade og er blevet fløjet til Rigshospitalet

Anders Dahl, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Der er tale om en civil chauffør, som er kommet i klemme på stedet. Han er kommet alvorligt til skade og er blevet fløjet til Rigshospitalet, siger Anders Dahl, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvordan manden er kommet i klemme og mellem hvad. Men ifølge politiet har en kran været involveret i arbejdsulykken.

Alarmen tikkede ind klokken 08.59, hvorefter flere udrykningskøretøjer rykkede ud til stedet.

Arbejdstilsynet undersøger sagen

Politiet skal nu forsøge at klarlægge hele episoden, og Arbejdstilsynet er tilkaldt for at undersøge de nærmere omstændigheder ved ulykken.

Artiklen fortsætter under billedet.

En chauffør er kommet alvorligt til skade i en arbejdsulykke på Flådestation Korsør. Arbejdstilsynet undersøger nu stedet.
En chauffør er kommet alvorligt til skade i en arbejdsulykke på Flådestation Korsør. Arbejdstilsynet undersøger nu stedet. Foto: René Lind

- Vi står for rapportoptagelsen, og de tekniske undersøgelser på stedet bliver lavet i samarbejde med Arbejdstilsynet, siger Anders Dahl.

Politiet arbjeder kort før klokken 11.00 stadig på stedet.