Byrådsmedlem slæber forsyningsselskab i retten

Jørn Melchior Nielsen (EL) kræver, at SK Forsyning betaler ham 70.000 kroner for manglende levering af mursten. Forsyningsselskabet har en helt anden udlægning af sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da Jøren Melchior Nielsen (EL) måtte rive sit gamle hus ned i Slagelse, ville han gerne have genbrugt de gamle mursten til sit nye hus. Murstene blev kørt væk af SK Forsyningsselskab, fordi de havde fået at vide af Slagelse Kommune, at de ikke måtte læsse byggeaffald af på en privat grund. Det skriver Sjællandske.

Hvis man har urensede mursten, så skal de bortskaffes til et miljøgodkendt behandlingsanlæg, lyder det fra Slagelse Kommune.

Denne forklaring køber Jøren Melchior Nielsen umildbart ikke. Han mener, at han havde en mundtlig aftale med forsyningsselskabet om, at de gamle mursten skulle leveres til hans nye adresse, mens han var på ferie. Derfor slæber han nu forsyningsselskabet i retten. Han kræver, at de betaler ham 70.000 kroner.

Det er SK Forsyning, der ejer Jørgen Melchior Nielsen gamle hus og grund, da han var nødsaget til at sælge sidste år, fordi huset var ved skride i afgrunden i forbindelse med et større kloakeringsarbejde ved Nordvej/Ndr. Ringgade i Slagelse.

Fik lov af kommunen

Selvom der ikke må ligge byggeaffald på en privat grund, så har Jørgen Melchior Nielsen alligevel fået lov af Slagelse Kommune, dog først efter SK Forsyning havde skaffet stene af vejen.

Kommunen gav Jørgen Melchior Nielsen lov til at rense de 5.000 mursten på hans grund, hvis han ikke støjede eller støvede, så det generede naboerne.

- Så de kommunale instanser er ikke enige, siger Jørgen Melchior Nielsen til Sjællandske.

Forsyningsselskabet mener, at de har overholdt deres del af aftalen. De har leveret nogle gamle spær til Jørgen Melchior Nielsens nye adresse, som var en del af den købsaftale, de indgik for et års tid siden.

Nu skal parterne altså mødes i rette, som så må afgøre hvem der har ret.