¨

Byrådsmedlem i Slagelse om kørepenge-sag: Venstre har ikke interesseret sig

Byrådsmedlem Thomas Clausen (EL) fra Slagelse Kommune mener ikke Venstre har interesseret sig tilstrækkeligt for sagen.

Ifølge byrådsmedlem Thomas Clausen (EL) har Venstres medlemmer i byrådet ikke interesseret sig nok for sagen om ulovligt opkrævet kørselsgodtgørelse.

- Det er jo noget roderi. Det gør det vanskeligt at være byrådsmedlem, når man ikke får de rette opfølgninger i sagen.

Sådan lyder det fra Thomas Clausen (EL), medlem af byrådet i Slagelse Kommune, efter det kom frem, at en kommunikationsfejl i kommunen betød, at borgere ikke har fået deres tilbagebetaling af den kørselsgodtgørelse, som Slagelse Kommune har opkrævet ulovligt for kørsel.

Man har ikke interesseret sig tilstrækkeligt for sagen hos Venstre, som både leder byrådet og Handicap- og Psykiatriudvalget

Thomas Clausen, Enhedslisten

Men det er ikke bare borgerne, der har manglet at få svar fra kommunen.

Også politikerne har manglet at få vigtige opfølgninger i sagen. Det mener Thomas Clausen (EL). For Enhedslisten har flere gange rejst sagen i byrådet. Og heller ikke de har fået opfølgning i sagen.

- Vi har rejst sagen flere gange i byrådet, og der har ikke været noget klart svar. Det er lidt sent at få en opfølgning d. 20. december om at KL ikke behandler sagen, siger Thomas Clausen (EL) til TV ØST.

Læs også Udvalgsmedlemmer i Slagelse Kommune: Sæt juleferien på stand-by og få styr på sagen

Ualmindelig dårlig behandling

Han mener, der er flere steder at placere ansvar i sagen.

- Der er et administrativt ansvar i den her sag, men der er også et politisk ansvar, og det ligger hos udvalgsformanden. Man har ikke interesseret sig tilstrækkeligt for sagen hos Venstre, som både leder byrådet og Handicap- og Psykiatriudvalget, til at lave de nødvendige opfølgninger, siger Thomas Clausen (EL).

Men en ting er at placere skyldsspørgsmålet. Noget andet, men ikke desto mindre også vigtigt, er de borgere der har ventet på svar, mener Thomas Clausen.

- Der er jo nogle borgere, som tror, at der sker en sagsbehandling. Det er jo en ualmindelig dårlig behandling af de pågældende borgere, siger han.

Læs også Betalte kommunen 80.000 kroner for transport: - Jeg er blevet røvrendt

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App