Butikschef træt af fodboldfans

De gjorde det i går, og de har gjort det før. Fodboldfans stjæler med arme og ben fra fra Statoilbutikken ved Stop 39 i Slagelse, og butikschefen efterhånden godt træt af det.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er dagen derpå i Statoilbutikken. Hylderne er fyldt op igen, og de ansatte har ryddet op. Men butikschefen er tæt på at miste tålmodigheden. Hun er træt af fodboldfans, som stjæler alt fra øl til slik.

- Det dybt frustrerende, at vores medarbejdere, som passer deres arbejde, skal udsættes for det her. Det er irriterende, og det er bare ikke i orden, siger butikschef Susanne Andersen.

I går nåede de ansatte at notere nummerpladerne på de busser, som brøndbyfansene myldrede ud af. Fansene blev desuden fanget på butikkens overvågningskameraer. Båndene herfra har butikschef Susanne Andersen afleveret til politiet.

- Når vi nu får vores materiale gennemset, så vil vi selvfølgelig gøre alt for at se, om der er mulighed for at lokalisere nogle gerningsmænd, og er der det, så vil de få en hilsen fra politiet, siger Kaj Vorbeck, politikommissær, Lokalpolitiet i Slagelse.

Det er sket over 10 gange, at fodboldfans har hærget butikken i Slagelse. Denne gang var det Brøndbyfans. Derfor vil Statoil nu gå direkte til Brøndby.

- Vi har tænkt os at tage fat i Brøndbys supportergruppe for at få en snak med dem, og høre om de ikke kan hjælpe os med at holde styr på deres egne tilhængere, siger Per Brink, der er informationschef i Statoil til P4 Sjælland.

Butikschef Susanne Andersen har endnu ikke gjort op, hvor meget fodboldfansene stjal for søndag.