Brøndby ydmyget på Slagelse Stadion

8 - 0 (otte - nul) lyder som et drømmeresultat, men den er god nok. Torsdag lykkedes det FC Vestsjælland, på Slagelse Stadion, at sende Brøndbys superligareserver hjem med et svidende nederlag - knap 1000 tilskuere fulgte kampen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Det var en god oplevelse, konstaterer cheftræner Michael Schjønberg på FC Vestsjællands hjemmeside ovenpå det flotte resultat - og vurderer samtidig, at han nok ikke er den eneste, der havde den oplevelse af torsdagens fodboldkamp.

FC Vestsjælland spiller i 2. division, men vil gerne op i Superligaen og bide skeer med de store - og skal det lykkes, så skal der gode kampe til.

En af dem blev spillet i går på Slagelse Stadion. Her kunne knap 1000 tilskuere følge en fodboldkamp i højt tempo, hvor de første bolde strøg i modstanderens net inden første spilleminut var overstået.

Af kampreferatet på hjemmesiden fremgår det, at FC Vestsjælland havde snøret støvlerne rigtigt og bød på "kvikt og inpirerende fodbold", der altså satte Brøndbys fodboldhold helt til vægs. Allerede ved første halvlegs afslutning var tenniscifrene en realitet - pausestilling: 6 - 0.

Skarpretterne, der sablede Brøndby-målet ned er som følger:

01'     Rasmus Festersen     1-0        
05'     Anders Syberg           2-0        
12'     Anders Torpegaard    3-0        
18'     Jesper Grønborg        4-0        
24'     Jesper Grønborg        5-0        
35'     Rasmus Festersen     6-0        
76'     Rasmus Festersen     7-0        
87'     Andreas Mortensen    8-0 

Mon ikke Brøndby spillerne havde en knap så "god tur hjem"?