Brian Nielsen tvivler på Holyfield-kamp

Den pensionerede bokser Brian Nielsen er ved at miste tålmodigheden med sin promotor. Han frygter, at storkampen mod Evander Holyfield ikke bliver til noget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er slet ikke sikkert, at sværvægteren Brian Nielsen nogensinde kommer i ringen igen. Selv om han for halvanden måned siden fortalte, at der var en comebackkamp mod selveste Evander Holyfield i støbeskeen, er der ikke sket ret meget siden da. Og nu er boksebamsen begyndt at spekulere på, om han er blevet snydt af sin promotor, Kalle Sauerland.

- Der er jo ikke en skid hold i nogen ting, og det tror jeg heller ikke, at der er i ham. Han gør det for at få en masse reklame, og det har han eddermame også fået, siger bokseren til TV2 Sporten.

Kalle Sauerland hævder dog over for tv-stationen, at kampen mellem de to veteraner stadig er i spil.

- Vi var og vi er stadig interesserede i et comeback til den store Brian Nielsen. Der er dog fortsat nogle lægelige undersøgelser, som kun delvist er foretaget, og som skal foretages. Når det er gjort, vil vi sætte os ned med Brian Nielsen og gå resultaterne igennem, siger Kalle Sauerland.

Det var Brian Nielsens knæ, der for otte år siden satte en foreløbig stopper for boksekarrieren, og det er det samme knæ, der nu skal undersøges yderligere, før Sauerland-stalden foretager sig mere.