Brandvæsen kæmper mod flammerne i industribygning

Brandfolk har det meste af dagen arbejdet på at få bugt med en stor brand i en industribygning i Korsør. Slukningsarbejdet vil formentlig vare helt til i morgen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Både politi og brandvæsen kæmper søndag eftermiddag mod en større brand i en tom industribygning på Lilleøbakken 10 i Korsør.

Klokken 14.22 fik slog en forbipasserende alarm til politiet om branden, som over de seneste timer har udviklet sig kraftigt, fortæller vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Der er tale om en stor bygning, hvor flere lejemål holder til – blandt andet et nedlagt autoværksted, lyder det. Der er ingen personer i fare i forbindelse med branden, da området er tomt.

- Alt er under kontrol dernede, men årsagen til branden finder vi ikke i dag. Ifølge brandvæsenet går der flere timer, inden de kan frigive det til os, lyder det fra vagtchefen.

Ifølge politiet har brandfolkene en anelse problemer med at komme ilden til livs – blandt andet fordi flammer bliver ved med, at vandre op under tagkonstruktionen.

Og arbejdet kan muligvis vare lige til mandag engang. Ude på stedet har politiet en mistanke om, at branden kan være påsat. 

- Det er som sagt nogle tomme bygninger og der er ikke nogen el-installationer, der kører derinde, så det er utænkeligt, det kan have opstået den vej, forklarer politikommissær på stedet, Flemming Jensen.