¨

Brækkede ryggen efter styrt - cirkusartist lægger sag an mod Cirkus Arena

Tetiana Korenieva i hospitalssengen i Slagelse Foto: Matthew Price / Privatfoto

Efter Tetiana Korenievas kabel sidste år knækkede under en forestilling, lægger hun nu sag an mod det Slagelse-baserede Cirkus Arena.

Cirkus bliver normalt forbundet med fest og glade dage. Men for Tetiana Korenieva, som er ukrainsk cirkusartist, endte en optræden som hendes værste mareridt.  

Under en forestilling i august sidste år knækkede hendes kabel under et trapez-show. Og nu lægger hun sag an mod Cirkus Arena, skriver Radio24syv.   

Efter faldet brækkede Tetiana Korenieva ryggen samt fire knogler i nakken. Og skaderne stopper ikke der. For hun brækkede også hendes hofte, og en arterie i venstre side af halsen blev punkteret. Som følge af hendes skader er hendes rygsøjle nu blevet skruet sammen med to metalplader.

Søren Kroer, Tetiana Korenievas advokat, kan endnu ikke sætte et tal på, hvor stor en erstatning cirkusartisten går efter.

- Men jeg kan godt afsløre, at når vi har at gøre med en artist, som lever af at bruge sin fysik og brækker nakken, så har det ganske alvorlige erhvervsmæssige konsekvenser. Derfor er det også en sag, hvor der er mange penge på spil, siger Søren Kroer til Radio24syv.

Jeg kan godt afsløre, at når vi har at gøre med en artist, som lever af at bruge sin fysik og brækker nakken, så har det ganske alvorlige erhvervsmæssige konsekvenser

Søren Kroer, advokat

Indsamling til cirkusartisten

Hendes kæreste Sebastian Hofmann startede dengang en indsamling til hendes fordel. Indsamlingen har de seneste 12 måneder fået doneret 39.599 Euro.

På sin hjemmeside kaldte kæresten det dengang et lille mirakel, at hun overlevede.

Sebastian Hofmann skrev yderligere, at parret klynger sig til et spinkelt håb om, at hvis alt heler på den mest optimale måde, og hendes terapi går efter planen, vil hun igen kunne optræde. Dog aldrig med den rutine, hun har perfektioneret, siden hun var 10 år gammel.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App