¨

Børn fra Julemærkehjem går en travl uge i møde

Foto: TV ØST

En travl uge bleb mandag skudt i gang med madlavning for 48 børn på julemærkehjemmet i Skælskør.

Mandag formiddag blev en travl uge sparket i gang for 48 børn i alderen 9 til 15 år fra Sjælland og Lolland-Falster, der alle bor på Julemærkehjemmet i Skælskør. 

De skulle nemlig mandag formiddag lave en masse sund mad sammen med kokkene på Klarskov Gaard i Korsør.

- Børnene skulle lære at lave alternativ mad uden stivelse. Retten skulle bestå af oksekød og kylling, rodfrugter og stenalderbrød. Over middag skulle de så spise den mad de lavede, fortæller Trine Skov fra Julemærkehjemmet. 

Under videoen herunder kan du se programmet for resten af ugen for børnene på Julemærkehjemmet i Skælskør. Videoen er oploadet af Trine Skov via www.tveast.dk/sendvideo

00:26 Luk video

Mandag

Fastelavnsfest på Julemærkehjemmet mellem 18.30-20.00

Tirsdag

- Svømmeinstruktører som vil svømme et halvt maraton for at samle penge ind  til Julemærkefonden, har tilbudt at komme og lave et arrangement med børnene i Slagelse svømmehal, hvor børnene skal svømme så langt de og se om de kan tjene svømmemærker. Det er kl.13.20-14.00.

Torsdag

- Boy bandet Ligth House X kommer på besøg og giver en kort live koncert på Julemærkehjemmet kl.10.30-12.00.

Lørdag

- I samarbejde med Skælskør Badminton klub har vi et kæmpe spinnings arrangement hvor 50 lokale firmaer har købt en cykel, som skal køre i fire timer mellem kl.10-14, herefter er der foredrag med Karen Marie Lillelund k.14.30-16.30.

Søndag

Overrækkelse af overskuddet for alle landets Julemærkemarcher på Julemærkehjemmet, Grev Ingolf og Grevinde Sussi kommer og overrækker donationen, det starter kl.14.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App