Borgmester i Slagelse: Der er ikke indgået nogen form for underhåndsaftale

Et samarbejdsmøde mellem samtlige partier i Slagelse Byråd er afsluttet tirsdag aften. Borgmesteren afviser, at der er indgået underhåndsaftaler.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Samtlige partier i byrådet i Slagelse har tirsdag aften været samlet til et samarbejdsmøde tirsdag aften.

Samarbejdet har ofte været vanskeligt i Slagelse - og tonen kan være særdeles barsk i byrådet. Derfor har samtlige partier i byrådet her til aftenen afholdt et møde, hvor netop samarbejde var det eneste punkt på dagsorden.

- Jeg synes, vi har haft et godt møde. Vi har indgået en samarbejdsaftale, som vi vil følge - også selvom, der måtte komme knaster hen ad vejen, siger borgmester John Dyrby Paulsen (S) til TV ØST.

- Det er vigtigt, vi tager de her drøftelser. En del af samarbejdsaftalen, er jo at vi kan tage den her snak, siger John Dyrby Paulsen.

Borgmester afviser blankt nepotisme

Op til kommunalvalget i Slagelse var politikerne enige om, at de i denne periode skulle være bedre til at samarbejde. Det har dog ikke været tilfældet. Senest har Troels Christensen, der også er bror til kommende borgmester Villum Christensen, lagt billet ind på en af kommunens grunde, og nu sendes grunden i udbud. Det har yderligere kastets benzin på bålet og foresaget, at borgmester John Dyrby Paulsen er blevet beskyldt for nepotisme.

- Jeg kan pure afvise, at der har været indgået nogen form for underhåndsaftale. Det her er sket efter en indstilling fra forvaltningen. Det har kørt helt efter bogen, siger John Dyrby Paulsen. 

- Jeg tror, det er meget normalt, at når man laver en samarbejdsaftale, så er der nogle ting, der skal slibes af, siger borgmesteren.