¨

Borgmester i kamp mod farlige motorvejsramper og manglende nødspor

Arkivfoto.

Borgmester John Dyrby Paulsen (S) slår på tromme for, at motorvejen mellem Slagelse og Korsør trænger til et løft.

Efter Storebæltsbroen på Sjælland bliver bilister mødt af en over ni kilometer lang motorvej med fire spor, ingen nødspor, Danmarks korteste til- og frakørselsramper og derfor nedsat hastighed til 90 kilometer i timen.

Men nu blæser Slagelse Kommunes borgmester John Dyrby Paulsen (S) til at kamp for at få givet motorvejen et løft.

I min verden bør det ikke tage så lang tid for Vejdirektoratet at finde frem til, at en opgradering af en af Danmarks ældste motorvejsstrækninger

John Dyrby Paulsen (S), borgmester i Slagelse

Det skriver sn.dk.

Han kører selv ofte på strækningen fra sin bopæl i Korsør til rådhuset i Slagelse. Han har derfor på nært hold fulgt den farlige strækning med hele 93 registrerede færdselsuheld de senere år.

Har holdt møde med Transportminister

Den 5. november var John Dyrby Paulsen til møde med partikollega og transportminister Benny Engelbrecht (S). Ifølge borgmesteren var det et godt og positivt møde, hvor det blev aftalt, at der skulle fremsendes et notat med ønskerne til motorvejsstrækningen.

Det notat var færdigt 12 dage efter, og er nu sendt videre til Vejdirektoratet, som skal komme med en vurdering af indsatsen på den gamle motorvejsstrækning. 

- Jeg synes, vi har en god sag set i betragtning af, hvad der er sket på den fynske motorvej. I min verden bør det ikke tage så lang tid for Vejdirektoratet at finde frem til, at en opgradering af en af Danmarks ældste motorvejsstrækninger er nødvendig ikke mindst af sikkerhedsmæssige hensyn, siger John Dyrby Paulsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App