Borgmester drømmer om nyt vandland: Vil have kommunens ansatte med

Selvom forslaget om et stort vandland i Slagelse møder modstand, er borgmester stadig optimistisk omkring projektet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den er blevet dømt ude af flere byrådsmedlemmer, men ifølge Slagelse borgmester Stén Knuth (V) er planerne om et stort vandland i byen stadig på tegnebrættet.

- Lige nu samler vi et overblik over udgifterne ved en aquapark og de driftudgifter, vi har i de nuværende boliger. Men det er meget realistisk, slår Sten Knuth (V) fast.

Det er nemlig ikke kun et vandland, borgmesteren vil have opført.

quote Vi er imod et aquapark-rådhus. To projekter, der ikke hænger økonomisk sammen, kommer ikke til at hænge bedre sammen, hvis man slår dem sammen

 Lis Tribler (S), 2. viceborgmester

Stén Knuth vil rykke flere af kommunens administrative medarbejdere ud fra lokaler midt i byen henunder blandt andet rådhuset og samle dem i kontorer i aquaparkbyggeriet.

Et urealistisk forslag

Men den løsning får ikke ros hos Socialdemokratiet. Der kalder byggeriet for urealistisk.

- Vi er imod et aquapark-rådhus. To projekter, der ikke hænger økonomisk sammen, kommer ikke til at hænge bedre sammen, hvis man slår dem sammen. Sådan lyder dommen fra 2. viceborgmester Lis Tribler (S).

S efterspørger en alternativ løsning

Socialdemokratiet har nu bedt borgmesteren om at komme med beregninger på en alternativ løsning, hvor man i stedet udvider den eksisterende svømmehal ved Antvorskov Allé og i stedet rykker flere af de administrative medarbejdere ud på kommunens institutioner. 

- Vi vil hellere have medarbejderne tættere på borgerne, så de i stedet sidder på kommunens skoler, daginstitutioner, plejehjem og så videre, siger Lis Tribler.