Borgere og borgmester ryddede op efter nytåret

Omkring 70 personer var søndag dukket op på Motalavej i Korsør for at rydde op efter nytåret, der som sædvanlig efterlader sig en del fyrværkeriaffald.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der blev gået til den på Motalavej søndag, hvor omkring 70 personer var trukket i arbejdstøjet for at rydde op efter nytåret. Både børn, unge, ældre og så borgmester i Slagelse Kommune, Stén Knuth (V), hjalp til.

- Det handler jo om, at hele området tager ansvaret på sig og får ryddet op efter en god fest, de har haft, og der deltager jeg rigtig gerne sammen med de andre, der har gået rundt og ryddet op her de sidste par timer, lød det fra borgmesteren under en kort pause fra arbejdet.

Nu er der rent

Det var værestedet Basen, der stod bag oprydningen, og bagefter sørgede folkene bag initiativet for varm kakao, mens fædregruppen stod for hjemmelavede dürümruller til det hårdtarbejdende folk, der var godt tilfredse med oprydningen.

- Der var rigtigt meget skrald herude, men nu er der rent. Det er dejligt, lød det fra Mustafa Jalal Hussein på 13 år, og han var helt o.k. med, at han skulle hjælpe til med at rydde op.

- Vi har selv været med til at fyre af, og så skal vi selvfølgelig også rydde op efter os.