¨

Borgere frygter rockere

Foto: TV ØST

Rockere på motorcykler, og et stort nyt klubhus er blevet en del af bybilledet i Skælskør. Nu vil den 22-årige Mads Petersen i dialog med rockerne. Han frygter, at det ellers vil udvikle sig til et kriminelt miljø i byen.

Mads Petersen er ikke bange for at sige sin mening. For to måneder siden flyttede rockergruppen Cobra- MC til Skælskør. Gruppen har tilknytning til Bandidos.

Det har nu fået ham til at råbe vagt i gevær. Han har derfor skrevet et læserbrev i den lokale avis.

- Jeg frygter, at der kan udvikle sig et kriminelt miljø. Det er skræksenariet, så der skal fokus på det her inden, det udvikler sig til noget slemt, siger Mads Petersen.

Det er især én episode i juni, hvor 20 maskrede mænd stormede dansebaren Cassiopeia i Algade med knive og køller med søm i. De overfaldt stedets ejer og et par gæster og smadrede diskotekets inventar.

TV2 ØST har i dag talt med stedets ejer, der ikke ønskede at stå frem, men fortalte, at han ikke har planer om at genåbne stedet, da han frygter for sit eget og de ansattes liv.

Det er endnu uvist om angrebet var rocker-relateret, men ifølge politiet kan det ikke udelukkes. Det nye rocker-klubhus, og episoden på Cassiopeia skaber utryghed i byen.

Vi forsøgte i dag, at komme i kontakt med Cobra-MC på Næstvedvej, men der var ingen der lukkede op.

Mads Petersen har nøje overvejet konsekvenserne ved at stå frem.

- Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at der skulle ske mig noget, og skulle der det, så underbygger det bare det, som jeg postulerer i mit læserbrev, siger han.

Men spørger man politiet, er der ingen grund til bekymring.

- Det er ikke noget vi frygter, og jeg vil også gerne henstille borgerne til ikke at frygte. Der er ikke grund til at være bange, siger Jens Christiansen, vicepolitiinspektør, lokalpolitiet i Slagelse.

Mads Petersen håber, at rockerne vil fortælle, hvad de vil i byen.

- De her mennesker skal give sig til kende. De skal fortælle hvem de er. De skal invitere brogerne ind. Det ville være et godt skridt på vejen, siger Mads Petersen.

02:16 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App