Borgere føler sig chikaneret af mand i Korsør

En mand i Korsør har ifølge flere personer chikaneret dem så meget, at de nu vælger at stå frem og fortælle om deres oplevelser. De er trætte af manden, der jævnligt skifter navn og sviner dem til.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Adskillige personer i Korsør føler sig chikaneret af en mand, der både på facebook og per telefon sviner dem til. Det skriver Sjællandske.

De er så trætte af manden, at de nu står frem og fortæller om deres oplevelser med ham.

- Jeg har haft nogle lange chatte med ham, hvor han for eksempel anklager mig for at tage røven på folk. Når jeg så blokerer ham, får jeg hurtigt en venneanmodning fra en anden og nok fiktiv person, hvorefter vedkommende sviner mig yderligere til. Det kan kun være den samme person, siger René B. Andersen, der har kendskab til i hvert fald 15 personer, som har været udsat for mandens chikane.

Laver udsendelse om manden

René B. Andersen arbejder på Nærradio Korsør, hvor han nu vil lave en udsendelse om manden for at få fokus på sagen, der har gjort, at han har skiftet telefonnummer og lukket sin Facebookprofil.

Også Lasse Antonsen fortæller til avisen, at han har været i kontakt med manden og er ligesom René B. Andersen blevet svinet til af ham.

Selv om sagen ifølge flere personer er meldt til politiet, siger Kurt G. Nielsen fra lokalpolitiet i Slagelse, at de ikke har modtaget nogen anmeldelser om chikanen, men at de gerne hører fra borgere, der føler sig generet af manden.