Boligselskab overvejer muligheder efter ballade

Boligselskabet Bolig Korsør vil nu i gang med at se på, hvordan de kan gribe ind oven på de seneste dages uroligheder på Motalavej.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De seneste dages uroligheder på Motalavej får nu boligselskabet Bolig Korsør til at se på, hvilke muligheder det har for at gribe ind. Det siger selskabets direktør Peter Hjorth til TV2 ØST.

Nytårsaften kastede unge mænd fyrværkeri mod brandvæsnet, der var dukket op på Motalavej, og torsdag stod en af de unge frem på TV2 ØST og fortalte, at han var lederen af en gruppe i området, der kalder sig Mafia-gruppen.

Læs også: Unge rødder: Politiet er bange for os

Han fortæller, at gruppen stod bag episoderne nytårsaften, og at de gør det for at vise politiet, hvem der bestemmer.

Ingen tradition

Bolig Korsør har været i kontakt med både politi og Slagelse Kommune og håber nu at kunne koordinere indsatsen i forhold til at sætte en stopper for urolighederne.

- Det kan ikke være rigtigt, at en lille gruppe skal skræmme andre i området og skabe frygt på den måde. Sidste år havde vi ikke den her slags problemer nytårsaften, og det skal ikke være en tradition at fejre nytår på den måde. Nu vil vi i gang med at finde ud af, om husordenen er blevet overtrådt og så se på, hvad vi i så fald kan stille op, siger Boligselskabets direktør Peter Hjorth.

Ifølge ham kræver det en overtrædelse af husordenen, hvis man skal smide familier ud af boligen, men om det bliver en konsekvens af episoden er endnu uvist.