Boligområde ramt af flere bilbrande

Politiet søger vidner til bilbrande i Korsør. Brandene efterforskes som påsatte.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kort før klokken 22.00 rykkede politi og brandvæsen ud til boligområdet Motalavej i Korsør, hvor der var meldinger om flere bilbrande.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi får en meldingen om en bilbrand klokken 21.42 og rykker ud til stedet, siger Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Branden var opstået ved plejecentret Solbakken, og da beredskabet ankom til stedet, kunne de konstatere, at to biler stod i flammer. En af plejecenterets minibusser samt en Hyundai-personbil. Begge biler udbrændte.

- Der var så langt mellem de to biler, og vi formoder ikke, at ilden naturligt kunne have spredt sig fra den ene bil til den anden. Derfor efterforsker vi sagen som forsætlige brandstiftelse, siger Stefan Jensen.

Plaget af påsatte brande

Motalavej, der er på regeringens ghettoliste, har tidligere været plaget af flere påsatte brande, hvor gerningsmænd blandt andet har sat ild til biler og aviscontainere.

Men den seneste tid har boligområdet dog ikke været udsat for påsatte brande, derfor søger politiet nu vidner i sagen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.
Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.
Foto: Lasse Antonsen

- Vi har ikke noget signalement af nogen mulige gerningsmænd, derfor hører vi gerne fra vidner, som kan have set noget, siger Stefan Jensen.

Der blev ifølge politiet ikke set nogen mistænkelige personer i området. Ingen personer kom noget til ved de to bilbrande.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.