Boligområde ramt af brand for anden nat i træk

Politiet søger vidner i til en brand, der spredte sig i Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Både politi og brandvæsen rykkede lørdag aften kort efter klokken 20.00 ud til boligområdet Ringparken i det nordlige Slagelse, hvor der var meldinger om en brand, der havde spredt sig.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- En knallert er blevet brændt af, og branden har bredt sig til det skur, hvor den stod i, siger vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

quote Vi håber, at efterforskningen på de seneste brande i området kan identificere de eventuelle gerningsmænd og straffe dem

Vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Branden efterlod sig mindre skader på skuret, der ligger på Albert Ibsensvej. Nu skal politiets teknikere forsøge at klarlægge brandårsagen, og de arbejder ifølge vagtchefen med en klar teori.

- Vi forsøger altid at sikre spor på stedet, og en knallert kan ikke antænde af sig selv, så vi behandler selvfølgelig sagen som påsat brand, fortæller vagtchefen.

Politiet søger vidner

Det er ikke første gang, at boligområdet Ringparken, som er på regeringens ghettoliste, bliver ramt af brand i køretøjer.

Så sent som natten til lørdag opstod der af endnu ukendte årsager brand i en nyere bil på en parkeringsplads på Kierulffsvej. Bilen brændte så voldsomt, at branden bredte sig til to andre biler.

Der er ifølge politiet ikke observeret nogen eventuelle gerningsmænd ved de seneste brande i boligområdet. Derfor har politiet heller ikke noget signalement i sagerne.

- Vi håber, at efterforskningen på de seneste brande i området kan identificere de eventuelle gerningsmænd og straffe dem for det, som de laver, siger vagtchefen og tilføjer:

- Hvis nogen har set noget i området, må de gerne kontakte os.

Ingen personer kom ifølge politiet til skade ved branden lørdag aften.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.