Bokse-Brian sætter fut under Holyfield-møde

Korsør-bokseren Brian Nielsen slår igen mod Evander Holyfield, der lover at nedlægge danskeren i et møde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den mulige boksekamp mellem Brian Nielsen og Evander Holyfield er stadig ikke officielt på plads, men de to veteranboksere er allerede godt i gang med den vanlige ordkrig forud for et muligt møde.

I weekenden var 48-årige Holyfield ude og fortælle om, hvordan han ville lægge Brian Nielsen ned i ringen, og nu svarer den 45-årige dansker igen.

- Han får mig sgu da ikke ned at ligge. Selvfølgelig skal han sige, at han tror på, at han kan slå mig ud. Det er da også muligt, han kan vinde over mig, men jeg garanterer, at han kommer til at kæmpe for det, siger Brian Nielsen til Ekstra Bladet.

Brian Nielsen mener, at det giver ham en fordel, hvis han bliver undervurderet. Og det tror han, at Holyfield gør.

- Ja, selvfølgelig. Jeg er blevet undervurderet hele min karriere, og jeg er sådan set pisseligeglad med det.

- Holyfield vil ikke være den første, der kommer i ringen mod mig og tror, at han kan smadre ham den halvfede wienerbrødsdansker. Men så vidt jeg ved, har langt de fleste af dem, jeg har mødt fået nogle over nakken, lyder det grinende fra Brian Nielsen.

Brian Nielsen føler sig ekstra motiveret, fordi der er folk, som ikke tror på hans comeback.

- Jeg har set, at der har været rigtig mange læserbreve, hvor folk skriver, at de aldrig rigtig tror, at jeg kommer i ringen igen. Og hvis jeg endelig gør det, så blive jeg smadret. Intet kan motivere mig mere, siger han.

Kampen - hvis den bliver til noget - skal angiveligt bokses den 5. marts på dansk grund.

/ritzau/