Børnehaves affaldsskur sat i brand

Natten til torsdag er der blevet sat ild til en børnehaves affaldsskur i Slagelse. Branden blev stoppet, inden den nåede at brede sig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I de sene nattetimer mellem onsdag og torsdag, blev der sat ild til to affaldscontainere, der står i et læskur tilhørende børnehave -og vuggestuen Kongelyset i Slagelse.

Heldigvis nåede både politi og brandvæsen hurtigt frem og brandfolkene nåede at slukke branden, før den bredte sig til selve børnehuset. 

I følge Heidi Grandt Andresen, som er vagtchef for Sydsjælland og Lolland-Falster Politi, er der tale om fortsættelig brandstiftelse, altså en påsat brand.

Helt forsvarligt at komme i børnehave

Hun oplyser, at der, udover et enkelt vindue som er revnet, ikke er sket nogle skader på selve børnehaven og at det derfor er helt forsvarligt, at sende sit barn til børnehuset.

- Umiddelbart er der ikke nogen skader på børnehaven, udover vinduet, som er revnet på grund af varmen. Så der skulle ikke være nogen grund til, at man ikke kan være der. 

Bil i brand
Læs også
Bil brudt i brand på pendlerparkering
Bil i brand
Læs også
Bil brudt i brand på pendlerparkering

Sagen vil nu blive undersøgt, og der vil blive oprettet en brandsag, oplyser vagtchefen.

Det er anden dag i streg, der er en brand i Slagelseområdet. Natten til onsdag brændte en bil ud på en pendlerparkering på Sorøvej, i den sag er det dog endnu uvist, om branden er påsat. 


Nyhedsoverblik