¨

Bodil gravede granat frem ved Korsør

Foto: TV ØST

Stormen Bodil har gravet en granat frem ved Korsør – lidt nord for Storebæltsbroen. Den var så farlig, at den blev sprængt på stedet.

Strøm og bølger under oversvømmelserne efter stormen Bodil er efter alt at dømme det, der er årsagen til, at en ældre granat blev gravet ud af en skrænt ved Korsør.

Granaten blev fundet onsdag eftermiddag nær Storebæltsvej – lidt nord for Storebæltsbroen. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

- Der var tale om en ældre granat – nok helt tilbage fra Anden Verdenskrig, siger vagtchef Anders Mikkelsen til TV2 ØST.

Måtte sprænges på stedet

Selvom der ikke var tale om nogen stor granat, så vurderede eksperter, at den var så farlig, at den måtte sprænges på stedet.

- Vi sprængte den 18.15, og det forløb helt udramatisk. Der var ikke nogen i nærheden, der skulle evakueres, siger Anders Mikkelsen.

Det er ikke første gang, at stormen Bodil afslører efterladenskaber fra Anden Verdenskrig. I Nordsjælland gravede stormen eksempelvis et glemt bunkeranlæg og et ammunitionslager frem.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App