¨

Bodil - et år efter: Stormen ramte midt i julefrokost

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Lars Nielsen, Korsør, var til julefrokost i Roskilde 5. december om aftenen. Den aften rasede stormen Bodil og vandet var begyndt at stige, husker han.

5. december 2013 rasede stormen Bodil over regionen. Lars Andersen fra Korsør var til julefrokost i Roskilde og husker, at stormen var det helt store samtaleemne.

- Hver gang vi var ude for at ryge, så kunne vi se, at vandet var steget fra gang til gang, mens stormen rasede, fortæller han.

Vandet stod så højt, at toiletterne i stueetagen på restauranten ikke kunne benyttes - og strømmen gik også på et tidspunkt under julefrokosten.

- Alle til julefrokosten tog det stille og roligt. Vi observerede bare, hvad der skete, fortæller Lars Nielsen.

Videoen nedenfor optog Lars Nielsen klokken cirka 23.30 - og han fortæller, at der normalt er 30 meter ned til havnekanten fra det sted, hvor han optager videoen. Et juletræ, der også ses i videoen var der kort tid forinden lys i, men også det måtte overgive sig til Bodil:

00:24 Luk video

Lars Nielsen var også 6. december ude med kameraet: Billede 1 til denne artikel viser et fyrtræ i Korsør Anlæg overlevede 1999-stormen og Allan i oktober sidste år, men måtte bukke under for stormen Bodil 5. december 2013.

Billede 2 er taget i den centrale del af Korsør Lystskov.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App