¨

For billigt: Ingen vil bygge nyt sportscollege

Foto: TV ØST

Der er afsat så få penge til et nyt sportscollege i Slagelse, at ingen af de fire entreprenører, der har budt på opgaven, vil bygge til den planlagte pris.

90 millioner kroner er tilsyneladende et urealistisk beløb at bygge nyt sportscollege for i Slagelse. Sjællandske skriver i hvert fald tirsdag, at ingen af de fire entreprenører, der har afgivet bud på opgaven, kan gøre det til den planlagte pris.

Derfor må kommunen og Slagelse Boligselskab, der står for henholdsvis 24,6 millioner kroner og 63,7 millioner kroner af det afsatte beløb nu se på, hvor der kan spares.

- Den afsatte sum skal holdes. Der bliver ikke tale om, at man kan begynde at bevilge flere penge, for det vil ikke være lovligt i forhold til de firmaer, som tidligere har undladt at afgive tilbud, fordi de ikke mente, at de kunne holde sig indenfor den afsatte sum, siger Kim Rasmussen, centerchef i Slagelse Kommunes kultur og fritidsforvaltning.

Parterne bag projektet skal nu i gang med forhandlinger med de fire entreprenører, der har budt. 18. februar skal de vende tilbage med justerede forslag, og umiddelbart herefter skal bedømmelsesudvalget finde vinderen, der så skal godkendes politisk. Det er stadig planen, at det nye college skal stå færdigt næste år til sommer.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App