¨

Biljagt i Korsør: To anholdt

Foto: TV ØST

En 37-årig mand fra Skælskør og en 40-årig mand fra Roskilde blev natten til onsdag anholdt efter en dramatisk biljagt omkring Korsør.

To personer blev natten til onsdag anholdt efter en dramatisk biljagt i og omkring Korsør.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Vi opdagede bilen, da den kørte rundt med stjålne nummerplader – men mændene havde ikke tænkt sig at standse for politiet, fortæller vagtchef Anders Mikkelsen til TV ØST.

Efter biljagten blev en 37-årig mand fra Skælskør og en 40-årig mand fra Roskilde anholdt

Dramatisk biljagt

Ifølge vagtchefen var det en dramatisk biljagt.

- De to forsøgte at køre fra politiet, og kørte ret hårdt til. Lad mig sige det på den måde: De brød adskillige andre færdselsregler end bare hastighedsgrænserne det ikke at standse for politiet. Heldigvis skete der ingen uheld, og ingen kom noget til, siger vagtchefen onsdag morgen.

Biljagten foregik i og omkring Korsør – men da poltiet endelig fik standset bilen, tog den 37-årige fører benene på nakken og stak af fra stedet til fods. Han blev dog kort efter anholdt.

- Føreren var påvirket af narkotika, og var tidligere blevet fradømt kørekortet. I bilen fandt vi desuden adskillige andre nummerplader og redskaber til at foretage indbrud, så det vil vi nu gerne tale med de to anholdte om, siger Anders Mikkelsen. Han betegner de to som gamle kendinge.

Ifølge politiet, så var føreren af bilen påvirket af amfetamin, der på gaden kendes som speed.

De to vil onsdag blive afhørt nærmere af politiet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App