¨

Bilister kørte rundt med stoffer

Foto: TV ØST

Flere bilister sigtet for besiddelse af stoffer. Et tilfælde udviklede sig voldeligt.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er siden i går stødt på flere bilister, der gemte på euforiserende stoffer i deres køretøj.

I Slagelse kørte en 19-årig mand lidt over otte onsdag aften rundt høj på stoffer, og han havde en ekstra joint på sig. Han blev sigtet både for at køre bil påvirket af stoffer og for at besidde dem.

I Skælskør valgte en 48-årig kvinde kort efter at ty til vold mod politiet, da hendes autocamper blev undersøgt. Politiet blev klokken 20.15 opmærksom på køretøjet parkeret ud for Aldi på Bakkenborgvej. Da politiet tog kontakt til de to personer i bilen, viste det sig, at den kvinden, der kørte bilen, var beruset. Da politiet ville anholde hende, valgte hun at forsvare sig med en knytnæve i brystet på den ene betjent. Det betød, at hun oven i anholdelsen også blev sigtet for vold mod ordensmagten. Manden, der sad i bilen, havde desuden en joint på sig, men det blev det ikke ved, for da politiet efterfølgende ransagede hans hjemmeadresse, gav det en fangst på yderligere  5,2 gram hash og 4,5 gram brun heroin. Nu er også han sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App