Bilist kørte galt i høj fart: Donkraft endte på stuegulv

Tidligt lørdag morgen kørte en bil galt i Lundforlund syd for Slagelse. Motordele blev flået ud af bilen og donkraften fløj ind gennem vinduet i en ejendom.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kort før klokken fem lørdag morgen kørte en bil galt i den lille by, Lundforlund nær Slagelse.

En 39-årig mandlig bilist havde ramt et stengærde på Skælskør Landevej, og ifølge TV ØST's mand på stedet, René Lind var bilen efterfølgende gledet 150 meter hen ad vejen. Det skete i så høj fart, at dæk blev revet af og motordele røg ud ad bilen.

Bilens batteri endte 200 meter væk, og bilens donkraft blev slynget ud af køretøjet og igennem et vindue til en ejendom, hvor den landede på stuegulvet.

Sigtet for spirituskørsel

Ifølge vagtchefen hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Anders Mikkelsen var der også dele fra bilen, som ramte en parkeret bil.

- Bilens fører er en gammel kending af politiet. Han er nu sigtet for spirituskørsel, fortæller vagtchefen.

Betjentene på stedet fandt også en pose, som formentlig indeholder euforiserende stoffer, så bilisten fik også taget en blodprøve, der skal afsløre om han også var påvirket af stoffer.

Den 39-årige bilist blev kørt med ambulance til skadestuen på Slagelse Sygehus, men var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade ved uheldet.