¨

Befippet over at se politiet: Bakkede ind i skilt

Foto: TV ØST

En 21-årig mand blev tilsyneladende så befippet over at se en patrulje, at han med høj fart onsdag bakkede direkte ind i et skilt i Slagelse.

Onsdag klokken 17.55 var en politipatrulje i Nordbyen i Slagelse. På Jacob Dampesvej så betjentene en bil, der bakkede med høj hastighed, og da føreren så politiet, mistede han herredømmet over bilen og bakkede ind i et vejskilt.

Tre personer stak af fra bilen, men blev hurtigt løbet op af betjentene. Det var tre mænd i alderen 18-21 fra Slagelse, og føreren af bilen – en 21-årig mand – blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

Sigtet for at forstyrre arbejdet

Det viste sig også, at han var frakendt kørekortet, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret. De to passagerer i bilen blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for ikke at have efterkommet politiets anvisninger.

Mens betjentene var på stedet, var der to tilskuere, som forstyrrede arbejdet, og da de heller ikke ville efterkomme politiets anvisninger, blev de også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Der er tale om en 23-årig og en 24-årig mand fra Slagelse.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App