Beboer træt af chikanenabo

En beboer på Hylleåsen i Flakkebjerg tager nu bladet fra munden. Han er godt træt af en mand, der terroriserer området og sine medborgere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Jesper Skovgaard fra Flakkebjerg har fået nok. Gennem længere tid har han været vidne til, hvordan en mand i nabolaget ifølge ham terroriserer sine omgivelser og efter et groft hærværk i løbet af en nat for nylig, står han nu frem i mandagens udgave af Sjællandske.

Her fortæller han, hvordan manden i årtier har chikaneret sine naboer, og at han efter hans opfattelse ikke er ond, men tydeligt er plaget af nogle indre dæmoner, hvilket gør ham ude af stand til at bo i et almindeligt nabolag. Ifølge Jesper Skovgaard består chikanen i eksempelvis ødelagte bildæk, smadrede ruder, væltede skraldespande, trusler og verbale og fysiske overfald.

Politiet kender manden særdeles godt

En nabo er flyttet fra Hylleåsen på grund af manden, andre tier om problemerne af frygt for mandens repressalier, nogle bærer over med ham og synes, det er synd for ham, men Jesper Skovgaard vil have sagen frem i lyset nu, og undrer sig over, at myndighederne ikke for længst har grebet ind.

Hos politiet bekræfter Kurt G. Nielsen, der er leder af lokalpolitiet i Slagelse, at de kender manden særdeles godt og har modtaget adskillige anmeldelser om ham. Anmeldelserne drejer sig blandt andet om overtrædelse af straffeloven og anmodning om tilhold.