Beboer i brændende lejlighedskompleks: - Vi er bare helt i chok

Et lejlighedskompleks på Mølletorvet i Slagelse brænder lørdag morgen, og omkring 20 personer er blevet evakueret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Vi ved slet ingenting. Vi er bare helt i chok.

Sådan lyder det fra Magnus Gram, der bor i det lejlighedskompleks på Mølletorvet i Slagelse, som står i flammer lørdag morgen.

Han var ikke andet end lige faldet i søvn, da hans kæreste vækker ham. Hun synes, der lugter af røg i deres lejlighed på Mølletorvet i Slagelse.

- Så går jeg ud på altanen, og der er godt med røg derude. Jeg kan ikke se ild, men der er godt med røg, fortæller han til TV ØST. 

Bekymret for røgforgiftet nabo

Og så går det stærkt. Magnus Gram og hans kæreste kommer hurtigt i tøjet og skynder sig ud af lejligheden.

- Det eneste, vi når at få med ud, er faktisk en barnevogn, vi lige har fået, fordi vi skal have et barn lige om lidt. Men det var bare hurtigt ud og banke på dørene hos naboerne. Det var også mig, der ringede til politiet, siger han.

Brand og Redning fra Slagelse og Sorø kæmpede i et par timer med slukningsarbejdet, og der er blevet evakueret omkring 20 beboere. En enkelt person er kørt på sygehuset med røgforgiftning.

- Vi er ret bekymrede for den person, de reddede ud, for det tog ret lang tid, og der var rigtig meget sort røg. Jeg er meget bekymret for den person, siger Magnus Gram.

Politiet oplyser til TV ØST, at vedkommende umiddelbart er uden for livsfare.

I alt er to lejligheder være udbrændt, og yderligere otte har røg- og sodskader. Politiet ved endnu ikke, hvordan branden er opstået.

Opdateret
Clock30. dec 2017, kl. 16:11
Opdateret med vedkomendes tilstand.