¨

Bandeopgør ulmer i det sydsjællandske

Foto: TV ØST

Kampen om hashmarkedet tilspidser i Slagelse og Skælskør. Den seneste tid har der været flere sammenstød mellem rockere og grupper af unge med indvandrerbaggrund.

 

Det ulmer i bandemiljøet i Slagelse og Skælskør. Lørdag aften afværgede politiet et angreb på Cobra MC’s tilholdssted i Skælskør, hvor en gruppe unge med indvandrebaggrund angiveligt var på hævntogt. Det skriver Sjællandske.

Hævntogtet kommer i kølvandet på en række voldelige overfald på Cassiopeia Dansebar i Skælskør i weekenden. Og de to begivenheder er et billede på en ulmende konflikt i bandemiljøet.

- Jeg mener, det kan blive alvorligt. Konflikten mellem banderne har eskaleret i en sådan grad, at alle går og ruster sig for at kunne svare tilbage på det, modstanderen gør. Og det med både slag- og skydevåben, siger vicepolitikommissær Flemming Jensen.

De eskalerende sammenstød mellem rockere og unge med indvandrerbaggrund er ifølge vicepolitikommissæren et resultat af uenigheder om hashmarkedet. Tidligere har markedet været reguleret af aftaler. Men en ledende figur – en slags mægler mellem banderne – sidder i øjeblikket fængslet, og det kan være årsagen til konfliktoptrapningen.

- Alle aftaler og spilleregler om distribution af hash er i opløsning, og det er grunden til konflikten. Det handler om penge, siger Flemming Jensen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App