¨

Balling ny assistent i FCV

Foto: TV ØST

FC Vestsjælland har ansat klubbens rutinerede angriber som ny assistenttræner.

Det bliver et velkendt ansigt, der skal hjælpe den nye træner Ove Pedersen efter den hidtige assistent Boye Habekost fik en cheftrænerstilling i Hjørring.

FC Vestsjælland har nemlig ansat 36-årige Ulrik Balling på en tre-årig kontrakt som assistenttræner. Og netop Ove Pedersen var en af de store fortalere for den rutinerede angriber.

- Jeg har selv været med til at pege på Ulrik Balling som assistenttræner. Han er lokal, og så er han ikke mindst en både særdeles seriøs og ambitiøs person i forhold til sit arbejde. Det har han gennem efterhånden mange år vist som spiller, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at han også vil overføre disse egenskaber til trænergerningen, siger Ove Pedersen.

Balling fortsætter det næste år som aktiv spiller i truppen, da hans spillerkontrakt løber den kommende sæson med, men så står den på trænergerning.

- Gennem de seneste sæsoner har jeg naturligvis tænkt på, at der ville komme en tid, hvor jeg ikke længere kunne levere varen som spiller, som jeg kunne tidligere. Derfor har jeg også tænkt på trænergerningen som en mulighed, og da denne chance hos FCV dukkede op, kunne jeg bare ikke sige nej, siger Ulrik Balling.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App