Baby fik hjertestop på Storebæltsbroen: Hvem hjalp Joannas pige?

Joanna Glem fra Dianalund efterlyser de mennesker, der hjalp til, da hendes datter fik feberkramper og hjertestop ved Nyborg-afkørslen på Fyn, lørdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag fik Joanna Glems 16 måneder gamle datter feberkramper, da familien var på vej over Storebæltsbroen. Kort efter fik datteren hjertestop.

- Vi var næsten ovre Storebæltsbroen, da jeg kan se, at min datter ikke er kontaktbar. Min store datter vender sig rundt og kan se sin afkræftede lillesøster og siger, at hun ikke trækker vejret, skriver Joanna Glem på Facebook.

Joanna Glem skynder sig at standse bilen og hiver datteren ud, hvorefter flere mennesker kommer løbende for at hjælpe med førstehjælp. Det skriver TV 2 Fyn.

Begyndte at trække vejret

Heldigvis begynder den 16 måneder gamle pige at trække vejret.

Nu efterlyser familien fra Dianalund de mennesker, som hjalp den lille pige tilbage til livet ved afkørslen mod Nyborg lige efter broen. 

- Jeg fik min lille datter ud af bilen og fik hjælp af nogle mennesker, der kunne se, at der var noget galt. Det var nogle fantastiske mennesker, der kom og hjalp mig med min livløse datter, og jeg vil gerne have, at de mennesker skal vide, at jeg er meget glad for hjælpen, skriver Joanna Glem i sin efterlysning på Facebook. 

Hun håber, at flere vil dele hendes efterlysning, så hun selv kan sige tak.