¨

Axelsen og Vittinghus er sikkert fra land i Singapore

Foto: TV ØST

Badmintonspillerne Viktor Axelsen og Hans-Kristian Vittinghus sejrede i to sæt i åbningen på Super Series-turnering i Singapore.

Nummer seks på verdensranglisten i badminton, kometen Viktor Axelsen, kom onsdag godt fra start i Super Series-turneringen Singapore Open.

I første runde slog han englænderen Rajiv Ouseph med cifrene 21-17, 21-15. Axelsen kontrollerede kampen fra start til slut, og efter 34 minutter var arbejdet gjort færdigt.

- Jeg har altid befundet mig godt her, og i dag havde jeg det drive og fokus, der skulle til for at slå Rajiv.

- Jeg fik mit angreb til at fungere godt, og jeg er glad for at komme i gang her i Singapore, siger Axelsen i en pressemeddelelse.

To TSS-spillere videre

Hans-Kristian Vittinghus, der ligesom Axelsen er seedet til at nå kvartfinalerne, vandt også sin første kamp. Vittinghus, som til daglig spiller i Team Skælskør-Slagelse (TSS), besejrede japaneren Takuma Ueda med 21-18, 22-20. Trods de forholdsvis lige cifre var danskeren ikke en eneste gang bagud i nogle af sættene.

Senere onsdag skal også den andenseedede Jan Ø. Jørgensen i aktion i turneringen.

I damesingle er Line Kjærsfeldt videre til anden runde efter sejr på 21-16, 21-14 over P. C. Thulasi fra Indien.

Endelig er den syvendeseedede herredouble med Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding, som til daglig er klubkammerat med Hans-Kristian Vittinghus i TSS, videre i to sæt. De slog Alan Yun Lung Chan og Chun Hei Reginald Lee fra Hongkong 21-17, 21-13.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App