Arrangør afblæser festival

Endags-festivalen Korsør Open Air bliver ikke afholdt i år på grund af svigtende billetsalg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kun 400 mennesker har skaffet sig adgang til endags-festivalen Korsør Open Air, og det får nu arrangør Jan Jørgensen til at droppe dette års arrangement.

Det skriver Sjællandske.

- Vi har holdt møde de sidste 3 dage. Det er sådan, at hvis jeg stopper nu, så kommer jeg ud med et lille underskud på omkring 100.000 kroner, hvis jeg fortsætter, så løber det op, hvis ikke vi sælger billetter nok, siger han til avisen.

Kender ikke forklaringen

Jan Jørgensen kender ikke forklaringen på det faldende billetsalg, men kan under alle omstændigheder konstatere, at færre folk fra lokalområdet har vist interesse for at deltage.

- Mange af de billetter, der er solgt, er købt af folk langvejsfra, som har planlagt turen på forhånd, siger han.

Stor ærgrelse over nyheden

Søndag aften blev den skuffende meddelelse delt på Facebook, og reaktionerne blandt brugerne viste stor ærgrelse.

- Sikke da noget møg. Nu har min kæreste endelig fri til at tage med til den hyggeligste dag, skriver Susanne Synnestved Nielsen, som er en af dem, der i går kommenterede opslaget.

Indendørs festival i Sorø Hallen

Ifølge Jan Jørgensen bliver Korsør Open Air i år lavet om til en indendørs festival i Sorø Hallen, men om begivenheden i sin oprindelige version bliver en realitet til næste år er fortsat uvist.

- Musik er jo alt for mig, ellers var jeg aldrig nogensinde blevet ved. Derfor vil jeg ikke afvise, at der kommer noget i 2015, men det afhænger af, om vi kan lave penge på de 2 arrangementer, vi har i 2014, siger han.